jannikeochsurprise

Alla inlägg den 15 mars 2012

Av Jannike Magnusson - 15 mars 2012 14:25

Jag är så trött på att jag hela tiden ska ha onte ngn stans. När min kropp äntligen hade rättat te sig med massage och lite kotknäckande. Då trillade jag av och rygg och nacke tog stryk (och huvudet den gången), sen blev det lite bättre och vad gör jag då?! Jo jag trillar av igen och foten tog mest stryk denna gången.


Jag klarar inte av att må dåligt både psykiskt och fysiskt. Jag mår ju bättre psykiskt när jag rör mig och rider och håller igång. Men nu när det inte funkar som jag vill så känner jag att jag faller - Igen.


Jag försöker alltid ignorera fysisk smärta, med att det är inte så farligt. Men när det inte blir bättre blir jag fruktansvärt frustrerad när jag inte kan göra det jag vill - eller på det sättet jag vill.

Av Jannike Magnusson - 15 mars 2012 08:56

Igår var det då onsdag = Hoppträning.


Har fortfarende ont i dumma foten, så red fram utan stigbyglar och det funkar ju ;)

På ena långsidan hade vi två hinder med 4/5 galoppsprång emellan. Vi skulle satsa på 5, och det skulle väl inte vara så svårt när man har en liten pålle som jag, eller? Suppan var pigg och ville inte riktigt lyssna i början och det blev typ hela tiden 4 språng mellan hindrena. Men sen fick vi till det :)

Vi avslutade med en oxer på andra långsidan, och då skulle vi ha samma lugna galopp som på dom andra hindrena. Det funkade finemang :)


Men nu ska jag vara ärlig. I början så kände jag att jag var lite rädd att trilla av igen, att hon skulle få till ett sådant där krumelur språng. Kände liksom att min rygg och nacke inte skulle må så bra om jag ramlade på samma sätt igen :/

Men det släppte sen :)  Jag är ju inte rädd för att hoppa, bara att ramla av och slå i ryggen igen, för den har inte riktigt återhämtat sig än har jag känt.


Bästase hästen <3

 

Ovido - Quiz & Flashcards