jannikeochsurprise

Alla inlägg den 8 februari 2012

Av Jannike Magnusson - 8 februari 2012 09:15

Denna låten påminner om min älskade Nathalie. Vet att det var en av dom första låtarna jag lyssnade efter att hon fått somna in, så den kommer alltid att vara hennes låt.


Hur kan man älska någon så - Barbados


Tyvärr hittade jag inget på YouTube och denna dumma sida ville inte ladda upp bara låten.


         

Av Jannike Magnusson - 8 februari 2012 06:55

Först red jag Suppan barbacka en stund, inget kanon seriöst. Men hon var riktigt fin :)  Blev en del galopp och hon lyssnade jätte bra hela tiden :)


Sen gjorde jag i ordning Minta och gick in i ridhuset för att longera. Jag börjar alltid att gå lite, men jag hann bara typ ett halvt varv innan hon blev rädd för något och sen var det full rulle länge kan jag lova. Hon galopperade som en galning och jag fick mest kämpa med att orka hålla henne. Till slut fick jag stopp på henne, vilket var tur för dels var jag snurrig som en gnu och hon ju på att gå om kull lite väl ofta... Ledde henne en liten stund, sen försökte jag få henne lite lugnare i andra varvet och då blev det faktiskt lite mera trav.


Jag vet ju att hon brukar hoppa till lite vid det stället där hon ryckte iväg, men jag var inte beredd och det blev som en explosion. Men i slutet så kunde jag leda hennne avslappnat :)


Bilderna är inte nya.

   

Ovido - Quiz & Flashcards