jannikeochsurprise

Alla inlägg under mars 2012

Av Jannike Magnusson - 13 mars 2012 08:58

Det blev köp igår :)  Ska bara höja sadeln och styret lite och sen köpa ett lås till!


 

Av Jannike Magnusson - 12 mars 2012 12:43

Ja, pållen fick visst vila idag också. Stefan skulle ha kört mig till stallet ikväll (har ont i fossingen :/ Men kan röra den idag i alla fall :) ) men nu ska vi åka och kolla på cykel till mig ikväll istället :)  Hoppas att den är ok så det blir ett köp!!


Vi fann kärleken och delade livets alla goda stunder <3

    

Av Jannike Magnusson - 11 mars 2012 19:13

Välkommen till dig vars drömmar är att jobba med hästar.

Jag söker dig med egen häst så jag inte behöver betala ut speciellt mycket lön.
Förvänta dig ingen större introduktion; "Där är stallet. Hästarna ska tas in NU, så det är bäst du börjar."
Du får ett alldeles eget rum som absolut inte är iskallt eller läcker in.

Välkommen till Skvallrets Högkvarter!

Av Jannike Magnusson - 11 mars 2012 09:32

Tävlingen igår då.

Lastningen hemma i stallet gick faktisk ok trots att hon inte åkt på ett tag nu. Lite trots blev det, men inte så mycket.

Sen var ju mamma och pappa med, pappa körde. Kan ju bara säga så här, vägen dit gick ju inte speciellt bra/snabbt och det var inte skyltat någonstans. Enda skyltet som fanns var vid parkeringen och då fattar man ju att man äntligen kommit rätt... Men vi hann!!


Sen red jag fram, när jag kom in på framhoppning så var jag kanon stressad för jag kom in försent. När jag hoppade oxern så fick hon till ett sådan språng att hon "hoppade mig ur sadeln" och hamnar på marken :/  Men dom var jätte snälla där och frågade om jag skulle fortsätta, och ja det skulle jag ju prova. Så det var en kvinna som hjälpte mig med framhoppningen och fixade så jag fick starta sist.


Jag började hoppa banan men valde att avbryta efter 4:de hindret för jag kände mig i obalans.

Men det kändes ganska bra på banan och dom hindrena jag hoppade, så jag är ändå inte helt onöjd med dagen.

Men det var nog ändå bra at jag avbröt så vi fick avsluta bra :)


Finaste hästen igår <3 Det är alltid roligt att komma ut lite för man får alltid höra att folk tycker Surprise är väldigt fin :)  Det är väldigt kul, men man hör ju också att hon är liten, måste vara en övervuxen ponny *haha*

 

Av Jannike Magnusson - 9 mars 2012 21:25

Nu är nog allt fixat till i morgon :)  Jag blir alltid lika nojig om jag har gjort allt jag ska och så, men jag brukar ha det (än så länge)!!

Red en liten stund barbacka på en ganska spänd pålle, eller hon var pigg och glad och ville nog visa upp sig för mor och far ;)


So Wish Me Good Luck Tomorrow :)


Några bilder från idag.

     

Av Jannike Magnusson - 9 mars 2012 10:06

Om några timmar anläder mor och far till Löberöd :)  Så jag har städat av lite nu!  Nu har jag nog inte så mkt att göra fram till de kommer, orkar inte vara hur pedantisk som helst. Jag menar, det är mina föräldrar och dom vet ju liksom att jag är väldigt ordningsam av mig så man behöver ju inte överdriva direkt ;)


Sen tycker jag att en viss syster och systerdotter ska försöka pallra sig ner hit i sommar ;)  Så vi kan gå på något sommarland och något som Jessica vill göra är ju att klappa och sitta på Surprise, något som min syster icke vill *hihi*  Men hon gjorde det när Suppan stod i Kalmar utan att syster yster fick panik :D


Dagen då Surprise blev skåning. Jessica var med och sa Hej Då!

   

Av Jannike Magnusson - 8 mars 2012 19:49

Idag har jag smörjt. Hade tänkt och tvätta Suppans svans och man också, men det blev inte så... På något konstigt sätt så tog det mig väääldigt lång tid att smörja. Fattar verkligen inte, kanske gjorde något annat också som jag liksom inte kommer ihåg, hrmm...


Sen måste jag ju nämna att jag har upptäckt en sak!!

Om jag går av på hållplatsen innan stationen och går över vägen så behöver jag bara vänta typ 1 minut på nästa buss :)  I stället för att gå av på stationen, missa den bussen och få sitta och vänta i 20 minuter på nästa. Jag är ju verkligen extremt smart som upptäckt detta nu, och inte för ett halv år sedan *haha* 

Jaja, ni vet vad man säger; Bättre sent än aldrig!

 

 

Av Jannike Magnusson - 8 mars 2012 08:10

Ja, som det står i rubriken så blev det ingen hoppträning igår :/  Vilket jag verkligen hade behövt då jag trillade av förra gången och att det är tävling i helgen... Men jag plockade fram en 5 1/2 hoppade det några gånger själv, och det gick bra :)  Det blev ju inte på långa vägar så nyttigt som en träning men jag och Surprise fick i alla hoppa några språng och det kändes bra så nu taggar vi tävling på Lördag :)


När jag vaknade idag så var det vitt ute :/  Skulle inte vara helt fel med lite värme nu!

 

Ovido - Quiz & Flashcards