jannikeochsurprise

Alla inlägg under december 2011

Av Jannike Magnusson - 16 december 2011 09:39

Jag är med i denna tävlingen :)


 


Här är länken till tävlingen: http://www.tlop.se/?p=3136

Av Jannike Magnusson - 16 december 2011 09:13

Har inte haft någon uppdatering här på ett tag, för jag har varit sjuk :/ Har inte orkat sitta vid datan för jag har haft en hemsk huvudvärk nästan varje dag. Har funderat på om det varit migrän eller så... Har liksom aldrig varit den som haft mycket ont i huvudet. Men nu mår jag bättre, så hoppas att det håller i sig också :)

Av Jannike Magnusson - 11 december 2011 19:20

Jag är glad! Nu är Suppans julklapp beställd :)  Det har inte ens kommit ut på marknaden för försäljning än, men jag fick en förhandstitt på det, och nu kommer det nästa vecka :)  Kan ju inte lägga ut bild på det eftersom ägaren inte lagt ut det än. Men så fort hon gjort det så kommer ni också få se det ;)


Bilden är tagen för 2 år sen.

 

Av Jannike Magnusson - 11 december 2011 18:57

Blir så ledsen och arg när jag ser hur en person som jag bryr mig mycket om, blir rent ut sagt utnyttjad. Jag vet inte om personen ser det, men jag och andra ser det. Vad ska man göra liksom, jag kan ju inte säga det rakt ut. Förstår inte hur Cirkushäxan kan göra så mot en av världens mest snällaste människor. Det är för jävligt rent ut sagt.


Inga namn nämnda, men jag vet att några av mina läsare vet vad det handlar om.

Av Jannike Magnusson - 10 december 2011 09:10

Vaknade med ont i ryggen :/  och jag har ju varit sjuk ett tag, men det har liksom inte brutit ut på riktigt, men nu har det det :/ Uscha, inte roligt. Trodde ju att jag var frisk nu, men icke...


Men nu till något roligare, nämligen gårdagen :)  Lotta och jag åkte till Burlöv för och handla lite julklappar. Men jag kom hem med typ bara saker till mig själv *haha* så kan det gå! Hittade i alla fall vad jag antagligen ska ha på mig på julafton :)  Men Lotta köpte i alla fall några julkappar. Vi ska åka till Nova i Lund på måndag och då kanske jag kan hitta dom sista klapparna.


Sen på kvällen åkte jag till stallet, och det var ju lite halvt storm, men jag hade riktigt tur. Precis när jag klivit av bussen så stannade det en bil och jag tänkte att det är säkert någon jag känner fast att jag inte kände igen bilen, och det var det. Så jag slapp att gå till stallet i busvädret :)


Jag började med att borsta på Mintaoch så släppte jag henne i ridhuset. Oj, vad roligt det var sade hon! Hon sprang runt och bockade och sparkade bakut. Sen kom hon till mig en stund för lite gos, och sen bar det av i full fart igen :)  Lilla sötponnyn

 


Sen tog jag Suppan och pysslade med henne och tog in henne i ridhuset för att rida lite barbacka. Som sagt så var det ju hemskt väder och bara en liten stund efter att jag hoppat upp så började det ta i som sjutton och haglade på fönster och så. Då satt jag barbacka på en spänd och studsig pålle. Det tog riktigt lång tid innan hon slappnade av, hon som är coolast annars. Men sen var hon fin :) Så jag förstår ju att ryggen gör ont idag efter att ha studsat på en kanon spänd häst!

 

Av Jannike Magnusson - 9 december 2011 08:21

Eftersom jag har varit sjuk, så har ju Suppan knappt gått någonting denna veckan, och när jag ridit har jag bara orkat ca 20 min :(  Så det känns inte som någon idé att sätta igång henne innan jul när hennes tänkta vila skulle vara. Så jag tänkte att hon får sin vila nu och så sätter jag igång henne när jag kommer hem till Skåne efter julen i Kalmar :)


 


Så nu kommer jag att jobba med Minta mer, så vi kommer igång ordentligt med henne :)

Lilla sötponnyn


 

Av Jannike Magnusson - 7 december 2011 22:21

Det har ju varit mycket skriverier om Psykatrin i Kalmar. Jag har nu surfat runt lite och läst insändare om detta m.m Det är jättebra att vissa saker kommer ut till allmänheten. Jag har själv varit inlagd i Kalmar till och från i många år, och varit på alla avdelningar och träffat dom flesta personalen. Det finns riktigt många rötägg som jobbar i det huset, men man får ju absolut inte glömma dom fina änglarna, för dom finns där också. Jag kan ju säga att den bästa personalen finns på första planet, PIVA och Akuten (Samma personal ungefär). På dom andra avdelningarna är det inte mycket som är rätt.

Det var en som skrivit i tidningen att ”personalen inte bryr sig”, och det är tyvärr alldeles för många som platsar under denna kategorin. Nu är det ett par år sedan jag var på någon annan avdelning än PIVA i Kalmar, men det verkar som om det är ungefär samma personal som jobbar kvar på dom andra avdelningarna också.

Jag skulle nog lugnt kunna skriva en hel uppsats, men jag vill liksom inte gå in på det för mycket. Men lite ville jag skriva, men för min egna skull så slutar jag här nu. Kanske kommer mer en annan dag...



Tack till underbar personal, ni betyder mer än ni tror.

Och till alla övrig "personal"; Byt jobb till kuvert-slickare.


 

Av Jannike Magnusson - 6 december 2011 07:05

Nu på förmiddagen så kommer Åsa, min kontaktperson. Sen åker jag direkt till stallet. Sen hem och duscha och göra mig iordning för att åka till Lund med Lotta och gå på bio :) Twilight, here we come!!


 

Ovido - Quiz & Flashcards