jannikeochsurprise

Alla inlägg under november 2011

Av Jannike Magnusson - 25 november 2011 18:54

Idag har jag lekt med bästaste Jana :)  Varit på stan och lite så...


  

Av Jannike Magnusson - 25 november 2011 18:50

  1. Röker
  2. Dricker kaffe
  3. Åker till hästen (nästan varje dag i alla fall)
  4. Sitter vid datan
  5. Sover
  6. Äter
  7. Glor på TV:n
  8. Bäddar sängen
  9. Leker med mobilen...

Av Jannike Magnusson - 25 november 2011 08:30

God morgon gott folk!

Igår när jag kom hem till Kalmar så hämtade pappa mig på stationen, och när vi kom hem så flög Jessica i min famn och jag fick en bamse kram :) Underbart!

På eftermiddagen hade vi kalas med släkten, trevlans. Fick lite paket också :) Jag fick vintertäcke + hals till Surprise, en kanonhärlig filt, påslakan, film, en kofta och lite julpyssel :) Jättenöjd med allt, Tack alla!


Jessica hade på sig klänningen jag har sytt till henne :) Visst är hon fin <3

  

Av Jannike Magnusson - 24 november 2011 08:00

Happy birthday to me...


Just nu sitter jag på tåget hem till Kalmar :)  Stannar till på Måndag!


  

Av Jannike Magnusson - 23 november 2011 12:36

Har inte sett denna på ett par år nu, men jag tycker denna är rooolig   


Av Jannike Magnusson - 22 november 2011 21:41

Idag har inte min hjärna eller kroppen komunicerat med varandra över huvud taget. Jag har varit så förvirrad idag, så det är ett under att jag tagit mig upp på mitt rum...

Men har i alla fall varit i stallet och ridit finaste. Jag vet att jag red dressyr, för Suppan hade dressyrsadeln på sig... Men vad mer jag gjorde, det har jag ingen aning om :/ 

Det här är ju läskigt på riktigt...!!!

Av Jannike Magnusson - 22 november 2011 17:45

  1. Kan aldrig ta det som står först eller ligger överst i en affär.
  2. Jag älskar att bläddra i nästan alla sorters kataloger och reklamer.
  3. Jag kan inte somna utan att spela tetris eller sudoku på mobilen när jag lagt mig i sängen.
  4. Jag rör mig riktigt mycket i sömnen, pratar och t.o.m sjunger! En som satt vak hos mig en natt berättade att jag hade sjungit ”Daddy Cool”...
  5. Måste göra listor på allt jag ska göra, har t.o.m en whiteboard tavla på rummet.
  6. Jag tycker det är kanon roligt att stryka saker på min ”Att göra lista”.
  7. Jag har lyckats mer än en gång med att när jag svalt en klunk kaffe så har det på något mystiskt sätt runnit ur näsan... Inte mysigt kan jag ju tillägga...
  8. Jag är otroligt klantig. Tror inte att det är någon annan som lyckats ringa någon medans jag pratar med någon annan i samma mobil... Trodde detta var tekniskt omöjligt, men icke då!!!
  9. Jag är riktigt pedantisk kan jag lova...
  10. Är extremt nyfiken av mig.

Av Jannike Magnusson - 21 november 2011 15:42

Idag kommer som lovat film från gårdagen och ett par bilder :)


Suppan var riktigt taggad igår kan man ju lungt säga ;)  Första klassen låg hon verkligen på, men med lite is i magen styrde jag runt henne :p  Som ni ser på filmen så efter 3:dje hindret så fick hon syn på ett hinder vid långsidan som vi igentligen bara skulle rida förbi, men hon tyckte att hon kunde hoppa det med, hehe.. Så det ser lite ut som hon vägrar, men det var jag som styrde udan eftersom vi inte skulle hoppa det just då ;)


Andra rundan kändes mer stabil, men hon var fortfarande på G! Är riktigt nöjd med hoppningen :) Och två felfria rundor är kanonas! Känns som om vi är på gång nu, och det känns riktigt bra.



       
 


Jag vill avråda alla att åka på något som Kolböra anordnar.


* För det första var hindrena på framhoppning flaggade åt olika håll och lilla krysset var inte flaggat alls, så det kunde man hoppa åt vilket håll som helst. Total kaos! Men som tur var så kom det en kvinna som skulle hjälpa sin dotter när jag skulle börja hoppa fram och ändrade så det blev som det SKA vara. Hon var lika irreterad som jag "Så här får det verkligen inte vara!" När hon ändrat var det tummen upp :)

* Dom hade liksom inga tider på någonting, man hade ingen aning om nåt. Jag kunde inte planera min framridningen alls... Efter 60 klassen var klar och dom höjt hindrena inne på banan, så red jag förbi och kikade in. Det var ingen där inne, totalt tomt! Hon som öppnade och stängde och det stod utanför och rökte, drack kaffe och snackade med några andra. Jag hade hunnit bli ganska irreterad, så jag red fram och frågade när 70 klassen skulle börja. Hon höll upp kaffekoppen och ciggen och säger "Snart!" Jaha, när är snart då??

Nä, åk icke dit på något!!

Ovido - Quiz & Flashcards