jannikeochsurprise

Alla inlägg under november 2011

Av Jannike Magnusson - 16 november 2011 12:27

Kommentera gärna om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller om ni har frågor till mig :)


 

Av Jannike Magnusson - 14 november 2011 22:37

Bildbomb på Tassa och Stoja idag. Lägg märke till att pinnens storlek mystiskt ändrar storlek *haha*

               

Av Jannike Magnusson - 14 november 2011 21:58

Nu är jag lagom mätt och riktigt trött. Tacos är helt klart bästa maten ;)

Så jag tror att jag snart ska gosa in mig under täcket och kanske sova lite...


Måste lägga in bilder från kameran till datan så jag kan bjussa på lite bilder från uteritten igår och på tossiga vovvar idag :D

Av Jannike Magnusson - 14 november 2011 15:25

Har varit hos tandläkaren och putsat lite, han fixade till och med till mina framtänder lite :) Jag trillade nämligen på dom när jag var liten så att rötterna skadades, så när jag tappade mjölktänderna och dom andra kom fram så var dom räfflade och lite fläckiga :/ Men nu fixade han så att räfflorna försvann nästan helt :) Det tog inte honom många minuter och då kan man ju ställa sig frågan varför ingen annan tandis gjort det för flera år sen? Jaja, så kan det vara...


Nu sitter jag och väntar på Lotta, vi ska laga Tacos och sen titta på film :) Riktigt nice!

Av Jannike Magnusson - 13 november 2011 06:57

Godmorgon alla människor :)

Orkade inte sätta på datorn igår kväll så det blir ett inlägg så här på morgonkvisten istället.

Igår red jag, Hanna och Anna ut. Hästarna var lite halvt dampiga, men det kan ju vara lite roligt ibland ;)  Det är så synd bara att alla bönder har plöjt sina åkrar nu, men det funkar ändå!


Idag tänkte Hanna och jag rida ut en långtur till Örtofta om det blir fint väder då. Har aldrig ridit dit så det kan bli roligt. Så kameran ska med :)


Hanna och Qallisma en annan gång vi red ut :)

 

Av Jannike Magnusson - 12 november 2011 13:05

Nu är jag och Suppan anmälda till en Pay'n Jump 20 November :)  Klubben heter Kolböra och det är ingen som vet om denna klubben :p  Men den är nog ganska ny, Tord tyckte i alla fall att jag skulle tuta och köra :)  Denna gången ska vi hoppa 60 och 70 cm.


Jag och Surprise i Lödde.

 

Av Jannike Magnusson - 11 november 2011 21:52

Red dressyr med Suppan i ridhuset idag. Det var en sån gång som man aldrig vill sluta rida för allt bara funkar :)


Eftersom jag redan skrivit om denna dagen men helt plötsligt stänger mitt internet ner, superkul eller inte :/  Så nu blir det bara ett kort inlägg, för jag orkar inte skriva om allt igen... Men här kommer lite om dagens bästa dressyrpass :)


I traven red jag öppna och lite sidvärts, funkade fint i vänster också ;)  I galloppen red jag lite innanför spåret och gjorde volter vid C, B, A och E. I höger kräver jag lite    mer av henne, så då red jag lite mindre volter än i vänster.

Är bara kanon nöjd idag!


Bilden är från Januari-Februari av 2008.

  

Av Jannike Magnusson - 10 november 2011 22:43

Idag har jag varit i Ystad som alla andra torsdagar! Sen har jag faktiskt gjort lite nytta här hemma, tvättat gardiner och dammat och lite så. Tänkte fortsätta på den linjen imorgon på förmiddagen innan jag tar bussen till stallet :)

Min tumme har börjat muppa igen :/ Idag kan jag knappt röra den utan att det gör ont, inte roligt alls... Men man får hoppas på att det är bättre imorgon så jag kan rida :) Visst, det går "utan" tumme, men av egen erfarenhet så blir det jobbigt... Nä, nu har jag fått klaga lite i alla fall *hehe*!

Har inget mer att skriva så nu säger jag God Natt!


  

Ovido - Quiz & Flashcards