jannikeochsurprise

Alla inlägg under september 2012

Av Jannike Magnusson - 3 september 2012 14:53

Åkte till stallet redan på morgonen för att hinna hem och duscha och så i lugn och ro innan jag bege mig till Eslöv igen.


Idag tog jag fram några bommer och la dom på ett volt spår, ca. 10-meters volt, och även så att jag kunde rida typ i serpentin båge fast liksom längs långsidan och in till mitt... Bäst på att förklara, eller hur?! ;)


Jobbade mest i traven idag och mycket lösgörande. Använde mig en hel del av bommarna och öppna och sluta (till mina icke häst-läsare så är det olika rörelser typ).

Red innanför spåret också för att kolla av rakheten.


Är nöjd med dagens ridpass, speciellt efter gårdagen som jag snabbt strök ett streck över!


Älskar dig av hela mitt hjärta, du är mitt allt <3


 

Av Jannike Magnusson - 2 september 2012 09:12

Vaknade med träningsvärk idag, i ryggen, nacken, armarna och i hela vänstra benet. Först fattade jag verkligen noll varför, för jag ju gjorde ju inget speciellt igår och jag red inget speciellt hårt pass...


Sen slog det mig!

Hästen hade som cement i hovarna, jag fick kämpa som en gnu med alla hovarna och fick ändå inte bort allt... Det var helt sjukt alltså, kände mig ganska värdelös måste jag säga, men denna Skåne lera/jord kan verkligen vara hopplös. Men detta har jag aldrig varit med om, fick inte bort allt trots att jag kämpade som jag inte vet vad!


Kul med sån extrem träningsvärk pga det :/


 

Ovido - Quiz & Flashcards