jannikeochsurprise

Alla inlägg under juli 2012

Av Jannike Magnusson - 13 juli 2012 06:59

Igår red jag i paddocken, ett kortare dressyrpass då den är ganska tung. Men det är bra ibland för det blir liksom som ett styrkepass :)

Hon var väldigt på tårna först så jag började trava ganska så med en gång för att hon skulle börja slappna av. Det blev bättre efter en stund. Gjorde inget avancerat, ökade och minskade och red på böjda spår.


Pappa var med och fotade, blev ett par bra kort ;)

Vet att jag ser konstig ut och att mina tyglar har en tendes att bli lite långa... Men Surprise är ju ganska fin i alla fall :)


   


Älskar dig min finaste Surprise <3

 

Av Jannike Magnusson - 12 juli 2012 09:49

Igår var vi ju som sagt i Falsterbo, jag, Hanna, Pia och Alice :)

Vi hade jätte roligt, helt enkelt en Toppen dag :)


Blev ju lite inköp också, kan ju säga att om jag hade haft mer pengar hade jag lungt kommit hem med en massa mer saker ;)


Ett regntäcke och köpte man ett täcke på det stället så fick man en grimma ;)

 


En brun väst (bilden blev total kass).

 


Nödvändigheter! Gummiband, Lädertvål och Sporremmar.

 

Av Jannike Magnusson - 11 juli 2012 09:16

Igår var jag, mamma och pappa i lilla Tomelilla ;)

Vi var på ett Nostalgi museum med saker från typ 50 och 60-talet. Det var lite roligt, men roligast hade nog pappa med alla gamla bilar som var där, haha!


Sen blev det lite käk och en sväng på Bo Ohlson!


På kvällen åkte jag och mamma till Suppan :)  När vi skulle hämta henne från hagen så stod hon ganska långt ner och först reagerade hon icke när vi ropade, sen ropade mamma igen och då flög huvudet upp och när hon ropade en gång till så fattade hon att det var hennes "mormor" och jäkla vilken fart hon fick :)  Lilla sötnöten <3


Först blev det lite dressyrande utan stigbyglar, det gick väl helt ok! Sen när kom ett litet hinder fram ;)  Hon var så söt när jag styrde på det 1:a gången, hon bara hrm, ska jag få hoppa nu efter dressyren ;)  Men det gick bra, hon älskar verkligen att hoppa min lilla skrutt!


Mamma filmade lite men jag har inte lagt det på datorn än och nu hinner jag inte för jag måste göra mig iordning för att åka till Falsterbo :D  Mor och far får klara sig själva idag, och då tycker jag att dom ska passa på att göra massa tråkigheter som jag ändå inte vill, haha!!


 

Av Jannike Magnusson - 9 juli 2012 20:49

Bara en stund efter förra blogg inlägget så blev det lite ändringar... Vi åkte till Lund i stället, och där hade vi det riktigt bra :)  Gick på stan och lite så, och åt gott!


Sen åkte jag, mamma och pappa till Surprise :)  Underbaraste hästen <3

Red ett litet dressyrpass, hon var mjuk och samarbetsvillig :)  Hade nog lugnt kunnat rida ännu längre än jag gjorde, men vi var alla ganska trötta, haha!!


Älskar dig, du är mitt Allt <3

 

Av Jannike Magnusson - 9 juli 2012 09:02

Idag ska jag, mamma, pappa och Lotta ner till Ystad.

I natt kommer jag sova hos mor och far i huset dom hyr i Flyinge :)  Men datorn hänger ju med dit såklart, förädrarna har bara en stationär så den kan dom ju inte ta med så dom räknar ju med att få låna min ;)  Undrar bara om pappa klarar av att inte har ngn mus, haha!!! Han kommer nog bli lite halvt galen, men mamma har ju lånat denna förut så kan lite mera!


Det är lite svårt att planera Surprise denna veckan, men hon ska ju ridas och så, men jag får ju nästan ta dag för dag beroende på vad vi gör.

På onsdag får nog pappa och mamma klara sig själva lite för eventuellt ska jag och Pia till Falsterbo :)  Hoppas att det blir så :)


Mamma och pappa <3

 

Av Jannike Magnusson - 8 juli 2012 11:27

Måste bara visa denna bilden!

Tog hem båda mina stövlar igår för att smörja dom, och det är verkligen sååå stor höjd-skillnad på dom nya och gamla, haha!

Men jag älskar verkligen mina gamla, dom har liksom hängt med i snart 10 år :)


 


Sitter och väntar på mammi och pappi :)  Dom är nog VÄLDIGT varma när dom kommer fram hit, haha!

Av Jannike Magnusson - 8 juli 2012 08:06

Blev inget bloggande igår kväll för jag började titta på en bra film som inte slutade förrän 23:20 ;)

 

Men jag var i stallet igår och red min lilla älskling :)

Det blev bara att jag tog fram ett hinder för jag såg på klockan att jag inte hann ta fram fler, men det blev i alla fall ett räcke.

Medans jag plockade fram det så var Surprise duktig och skrittade fram själv :) Min lilla söting <3

La ganska mycket tid på traven när jag red fram, hon var ganska mjuk redan från början och lyssnade bra på mina hjälper. Även när jag började hoppa så lyssnade hon kanonas, även om hon tyckte det var super roligt och gärna ville lägga in en högre växel!

Hade ställt hindret på ena långsidan, så jag höll igång galoppen och växlade mellan lång och kort anridning och även på voltspår.

 

Är jätte nöjd med passet, min lilla hopp pålle. Längtar tills vi kan komma ut på tävlings banorna och det dröjer nog inte så länge förrens vi kan det igen :)


   

Av Jannike Magnusson - 7 juli 2012 09:01

Först red jag ett dressyr pass. Mycket volter och serpentiner, öppna och sluta. Hon var ganska fin, men hade nog lite träningsvärk sen dagen innan ;)


Efteråt fick hon sig en liten dusch och kraftfoder. Sen fick hon stå inne lite och vila medans jag smörjde och grejade lite. Hon var väldigt nöjd med det :)

Sen innan det var dags att dra sig till bussen så smörjde jag mulen på henne, måste göra det nu på sommaren med solskydds faktor för annars bränner hon sig :/ Flughuvan på och ut i hagen, som vanligt efter ett svettigt ridpass så rullar hon sig direkt när hon kommer ut i hagen. Lilla sötisen <3


Om jag kan komma till stallet idag så blir det nog lite bommar och ngt hinder :)  Känns lite osäkert just nu då Stefan har så fruktansvärt ont i ryggen, men jag hoppas att det blir lite bättre mot kvällningen så jag kan be honom att köra mig ;)


Gammal rullnings bild.

 

Ovido - Quiz & Flashcards